Landsholdssamling på Blue Hors

Årets første samling i år, blev afholdt på fantastiske Blue Hors. Min groom Catarina og jeg havde tre heste med i lastbilen, Cassidy, Bohemian og Zundance.

Det er første gang i alle de år jeg har været tilknyttet et landshold, at jeg ikke har Rune med som træner ved en samling som denne. Som mange nok allerede ved, så er det nu Nathalie og Kyra Kyrklund der er trænere i vores lille team nu.

Jeg havde virkelig glædet mig til at komme afsted, og det samme tror jeg min nye groom Catarina havde, da det er allerførste gang hun er med os ude i byen til arrangement.

Vi ankom ved 12-tiden, og så fik hestene lige lidt tid til at spise deres frokost.

Alle tre heste var virkelig i topform. Jeg startede på Bohemian, som pt. er i en rivende udvikling. Det gælder specielt den generelle form, som jeg synes bliver bedre og bedre på ham. Han er en hest der gerne vil gå og ‘gemme’ sig lidt bag bidet, men jeg synes at Nathalie er kommet med nogle rigtig gode redskaber, til at komme rundt om dette problem. 

Cassidy var næste levende billede, og han er jo altid mega sød at have med i byen. Vi trænede stort set alle øvelser til Grand Prix’en, og han var i absolut topform. Han elsker bare at arbejde, så det er en fornøjelse at træne med den lille røde racer.

Zundance min 7-årige vallak, er der nok ikke så mange af jer der kender til. Jeg har haft ham i snart 10 måneder, og han begynder virkelig at sætte lidt muskler nu og udvikle sig i den rigtige retning. Han er en lidt kompliceret hest når det kommer til hans temperament, men jeg elsker at ride på ham. Nathalie har set ham er par gange, og nøj hvor er hun bare god til ham. Hun har givet mig nogle redskaber til at finde rundt om alle hans særheder, og wow nogle glimt jeg fik på ham under denne træning. Det er virkelig en hest jeg tror på!

Aftenen sluttede af med en god middag på Blue Hors, og så røg Catarina og jeg ellers på hovedet i seng efter en lang dag!

Tirsdag morgen startede jeg med Cassidy. Vi har pt. gang i projekt “ny kür”, og her fik jeg virkelig en masse, masse input. Vi gennemgik mange forskellige kombinationer som kunne være fede at have i en ny kür. Super sjovt arbejde, og vi fik egentlig mest lov til at lege med linjer, kombinationer og forskellige sammensætninger af det hele. Det var fedt at have vores holdleder Helle Krasnik med på sidelinjen, for da hun er international dommer så havde vi jo lige endnu et sæt skarpe øjne på os - vi skal jo gerne lave den så god som muligt, så dommerne vil smide nogle flotte karakterer efter os!

Cassidy var bare virkelig fin ved denne samling, og jeg følger vi så småt nærmer os en god form, som vi gerne skulle kunne vise ved vores næste stævnestart i Göteborg hvor næste World Cup kvalifikation finder sted.

Bohemian var igen på andendagen virkelig dygtig, og jeg får bare bedre og bedre fornemmelse med ham. Vi lavede vores til dato flotteste 1’ere, og endda hele 20 styks af dem!! Der blev terpet en del piaff passage, i små korte intervaller simpelthen for at arbejde på fornemmelsen. Og sikke en fornemmelse han giver - han er bare en stjerne, og med hans kun 8 år, så tror jeg virkelig at han nok skal komme til at indtage stævnebanerne med storm - også i Grand Prix!

Zundance min lille racer var rosinen i pølsenenden, og igen idag var han simpelthen så artig. Det er stadigvæk svært for os med changementerne, men jeg fik et par stykker som var helt rigtige. Derudover så gør han alt det samlende arbejde virkelig fint; galop pirouetter viser han super potentiale for, og så synes jeg i den grad at vores trav arbejde rykkede lysår frem under denne samling. Det er ham på videoen herunder - jeg synes selv at den trav er ret så fed!

Det var en fornøjelse at være med til samling på Blue Hors. Ikke blot fordi jeg fik mange gode redskaber med hjem, men også fordi jeg fik lov til at se de andre dygtige ryttere træne. Jeg bliver helt vildt inspireret af at se de andre ryttere træne deres forskellige heste, for de har jo også problemer som skal løses - så det er fedt at få lov til, at være barriere rytter engang imellem!

Tak for denne gang til Blue Hors - vi glæder os til at komme igen!


1 comment

 • Hi !
  I really really enjoy to see you riding. Whether on competitions or on your Instagram videos. It all looks so smooth and easy going, like a dancer, but its truly hard work und you just make it look effortless.
  Thank you for being such a good rider.

  I’m still having a question about the electronic device at the back of your horses. What is it ? :)

  Best regards,

  Mirjam from Germany

  Mirjam

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published