25% Discount on everything in the store!

Neue Schule Clinic

Neue Schule Clinic with Zundance
Mandag aften var vores lille team igen på farten. Jeg havde besluttet at tage Zundance med til denne clinic, da det ville være super læring for ham, men også for mig i forhold til, hvilke bid jeg evt. kunne teste af på ham.
Neue Schule Clinic with Zundance
Clinicen bestod i et foredrag af folkene bag Neue Schule, som gennemgik alt fra procesessen omkring hvordan biddene udvikles, til hvordan man kan løse forskellige problemer ved hjælp af forskellige bid.
Neue Schule Clinic with Zundance
Neue Schule Clinic with Zundance
Jeg skulle ride en lille clinic, alt imens der blev tegnet og fortalt. Det var virkelig interessant, og Heather (grundlægger bag NS) havde en masse gode pointer, og en god idé til at få lidt mere ro i munden på Zundance, som jeg glæder mig til at teste når biddet kommer hjem.
Neue Schule Clinic with Zundance
Det var en god oplevelse for Zundance som ikke har været så meget i byen, og jeg synes virkelig at han tog det pænt! Måske han en dag bliver voksen. Sød var han i hvert fald!
Neue Schule Clinic with Zundance
Alle billederne er taget af min fantastiske groom Catarina Hall.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published